Καλό είναι να γνωρίζετε ότι:

Παραγγελίες που λαμβάνουμε Σάββατο ή Κυριακή αποστέλλονται Δευτέρα.

Ο χρόνος παράδοσης στις ευρωπαϊκές χώρες είναι 3-5 εργάσιμες ημέρες από τη στιγμή που το προϊόν είναι έτοιμο για αποστολή.

Οι αποστολές με προορισμό εκτός Ευρώπης παραδίδονται μεταξύ 7-10 ημερών από τη στιγμή που το προϊόν είναι έτοιμο για αποστολή.

Δεν ευθυνόμαστε για τις καθυστερήσεις της εταιρεία ταχυμεταφορών.

Η εταιρεία courier ΔΕΝ επικοινωνεί ΠΑΝΤΑ τηλεφωνικά πριν από τις παραδώσεις.

Η εταιρεία courier παραδίδει από τις 12 έως τις 19 00 μμ. και δεν μπορεί να υποστηριχθεί παράδοση συγκεκριμένης ώρας της ημέρας. Τα σχόλια προς την εταιρεία courier που αφορούν συγκεκριμένες ώρες παράδοσης δεν είναι δεσμευτικά, παρ’ όλο που γίνεται προσπάθεια να ικανοποιηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Σε περίπτωση τρίτης αποτυχημένης προσπάθειας παράδοσης η παραγγελία σας θα επιστραφεί σε εμάς. Για να σταλεί πάλι η παραγγελία ο πελάτης θα επιβαρυνθεί επιπλέον τα έξοδα της δεύτερης αποστολής.

Η αποστολή των παραγγελιών της Παρασκευής (μετά απο 2:00μμ), γίνεται την Δευτέρα καθώς το Σάββατο δεν λειτουργεί η εταιρεία ταχυμεταφορών.

Σε περίπτωση που ένα πακέτο ή / και ένα προϊόν καταστραφεί κατά τη μεταφορά του, σαφώς ο πελάτης δικαιούται να αρνηθεί την παραλαβή των προϊόντων, τα οποία θα επιστραφούν στη AGROMENELAIS COMPANY χωρίς επιπλέον χρέωση για τον πελάτη.

Μετά την υπογραφή του χαρτιού παραλαβής, ο πελάτης δεν μπορεί να παραπονεθεί για τις εξωτερικές συνθήκες των παραδοθέντων προϊόντων.

Επικοινωνήστε

Δεν είμαστε online αυτή τη στιγμή. Στείλτε μας email και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.

Not readable? Change text. captcha txt
0