ΗΔΥΠΟΤΟ ΓΚΟΤΖΙ (ΒΕΡΜΟΥΤ)
Το ηδύποτο γκότζι προσφέρεται συχνά μετά από γεύμα λόγω των πεπτικών τους ιδιοτήτων αλλά ως χαλαρωτικό. Μπορείτε να είστε δημιουργικοί μαζί του και να το χρησιμοποιήσετε στη μαγειρική, τη ζαχαροπλαστική ή σε κοκτέιλ. Χρησιμοποιείται ως χαλαρωτικό, χωνευτικό, σε κοκτέιλ, σε παγωτό, σε γιαούρτι, σε τσάι και αρωματίζει ντρέσινγκ και σως. Έχει ελαφρύ άρωμα και μια μοναδική γεύση.
Συστατικά: βιολογικό γκότζι, ζάχαρη, βανίλια, κρασί
Vol: 7%
Recent Posts