Περιγραφή
Τα Ηδύποτα – Βερμούτ Αγρομενελαΐς προσφέρονται συχνά μετά από γεύμα λόγω των πεπτικών τους ιδιοτήτων αλλά ως χαλαρωτικό. Μπορείτε να είστε δημιουργικοί μαζί τους και να τα χρησιμοποιήσετε στη μαγειρική, τη ζαχαροπλαστική ή σε κοκτέιλ. Χρησιμοποιείται ως χαλαρωτικό, χωνευτικό, σε κοκτέιλ, σε παγωτό, σε γιαούρτι, σε τσάι και αρωματίζει ντρέσινγκ και σως. Έχουν ελαφρύ άρωμα και κάθε φρούτο ορίζει μια μοναδική γεύση.
Δημιουργούνται με κρασιά υψηλής ποιότητας όπως το «Μαύρο Μεσενικόλα» από τα βουνά Άγρας, «Λευκό Ασύρτικο», «Λευκό Μασάτο» και «Μοσχοφίλερο».